Fiber-Infusion-13

Fiber Infusion – tratamentul perfect pentru parul meu!

Schimarile de clima, umiditatea, apa care difera de la o tara la alta, toate aceste lucruri afecteaza parul si pielea. In ultima vacanta am fost plecata 3 saptamani in care am mers zilnic prin soare puternic, iar toate acestea s-au vazut clar la sanatatea parului meu. M-am intors acasa cu un par uscat, deshidratat si foarte tern, fara niciun luciu sau forma.

Prietena mea din Germania, foloseste de mult timp tratamente cu keratina, si sa fiu sincera de la ea stiu de existenta ei, pentru ca imi spunea mereu ca parul ei ar arata groznic fara keratina! Ea isi vopseste foarte des parul in diferite culori, si la un moment dat parul ei era foarte deshidratat, dar tratamentul cu keratina i-a salvat parul.

In momentul cand am primit provocarea Londa de a testa noul tratament cu keratina Fiber Infusion am fost foarte fericita, pentru ca tin foarte mult la parul meu, si mereu vreau sa fie sanatos si frumos, iar keratina face axact acest lucru – hidrateaza si hraneste parul, pentru ca el sa fie mai sanatos, matasos si stralucitor!

Saptamana trecuta am ajuns in tara si la doua zile am si plecat la Brasov la salonul Danielei, Art & Beauty by Daniela Guzumas pentru a-mi salva parul. Cum am ajuns acolo Cristina ma asteapta, ea a fost stilista mea, si care a facut putina magie cu noua colectie de vopsea Londa Cashmere.

Cristina mi-a dat putina luminozitate parului prin cateva suvite blonde, iar la final parul meu a fost rasfatat cu noul tratament cu keratina Fiber Infusion, care se aplica dupa samponare, pe parul ud si lasat sa actioneze 5 minute. In acest timp trebuie folosit foehn-ul  cu aer cald pentru a avea rezultate maxim, caldura activeaza keratina, apoi parul se poate clati.

Rezultatul a fost unul extraordinar, parul meu arata de 10 ori mai bine, era mai matasos, stralucitor si puteam sa imi trec foarte usor mana prin el. Bineinteles, ca am plecat acasa cu tratamentul minune si inca cateva produse cu care o sa pregatesc impreuna cu Londa un giveaway pentru voi, pentru a-l testa si voi acasa sa va convingeti de ce mi-a placut atat de mult!

Multumesc Londa, Cristina Gavrila and Art & Beauty by Daniela Guzumas 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
Shares