Fericire si baloane in Bremen 1

Fericire si baloane in Bremen

Probabil ca stiti asta deja: Bremen este un oras de suflet pentru mine, din muuulte motive 😀 In primul rand, una din prietenele mele cele mai bune sta aici, dar si orasul in sine este foarte, foarte frumos, si revin de fiecare data cu placere aici. Ador sa ma plimb prin orasul vechi, cu stradute inguste, casute colorate, terase si magazine dragute, sau sa admir cladirile impresionante din centrul orasului.

Un alt lucru care imi place enorm in Bremen este faptul ca aici se pune foarte mult accent pe spatiile verzi. Peste tot pe unde te plimbi vezi copaci multi, zone verzi, flori, iar parcurile lor sunt enorme. Majoritatea oamenilor se plimba cu bicicletele prin oras si mi se pare extraordinar sa vezi femei in rochite, cu tocuri, mergand la job cu bicicleta, iar barbatii la costum de asemenea, pe bicicleta, in fiecare zi.

Tot aici am aflat ca este si o scoala pentru copiii mici care ii invata sa mearga pe bicicleta si sa respecte regulile de circulatie de la varste fragede. Multi copii merg chiar din clasa I la scoala cu bicicleta .. ceea ce nu cred ca o sa vedem prea curand la noi in tara 🙂 Toate aceste lucruri fac din Bremen un oras perfect in care sa traiesti.

Singurul lucru putin mai negativ este ca pe aici ploua destul de des, dar si cand este soare si cald.. e minunat sa iesi pe afara, sa te plimbi si sa .. faci poze, bineinteles 😀 In primele zile in Bremen vremea nu a tinut cu noi, dar cum a iesit soarele ne-am trezit dimineata la prima ora, am umflat niste baloane si am luat pe mine o rochita rosie cu buline de la Orsay pe care o ador, iar impreuna cu prietena mea si cu Adi am plecat la plimbare.

Am ras, am facut poze, am glumit, ne-am plimbat destul de mult si apoi ne-am asezat la o terasa mica si cocheta sa bem o cafea, iar la finalul zilei am stat prin curte, fara telefoane, televizor, doar noi bucurandu-ne de momentele impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
Shares